13 din 15 Intrebari si teste pentru redobandirea permisului de conducere ,,13 din 15″

Lucrarea Obtinerea si redobandirea permisului de conducere “13 din 15″ Auto Test se adreseaza in special celor care poseda permis de conducere, dar carora, din diverse motive, noile modificari ale legislatiei rutiere nu le sunt pe deplin cunoscute, Mai exact, cartea se doreste a fi un instrument care ajuta posesorul de permis sa-si reactualizeze cunostintele rutiere teoretice.
Foarte multi dintre posesorii de permis de conducere stiu ca legislatia europeana in materie a suferit modificari in ultimii ani si ca, din acest motiv, si legislatia romaneasca a trebuit sa fie adaptata noilor reglementari. De asemenea tot in context European, fiecare posesor de permis de conducere trebuie sa contribuie la realizarea dezideratului primordial, acela de a diminua substantial numarul si consecintele accidentelor rutiere.

Cuprinde:

• Explicatii teoretice
• Intrebari, teste
• Legislatie rutiera

Autor: Chiriac, Dan
Anul aparitiei: 2012
Format: 14.8×22.8
Nr.pagini: 160
Pret: 19.62

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>